Hej kære læser

– Der kan være mange forskellige grunde til at gå i terapi. Der kan også være mange overvejelser inden man tager det første skridt, som oftest er at ringe eller tage kontakt med en terapeut.
Beslutningen om at gå i terapi, er et personligt valg. Beslutningen om at gå i terapi kan også være skræmmende, da man måske for første gang i sit liv, åbner op for bestemte tanker og følelser.
Man lægger en del af sit liv i en andens hænder, og ved ikke hvad der kommer ud af det. Beslutningen om at gå i terapi, handler også om at man ønsker at ændre noget, man ønsker at få hjælp til at gøre andet end det man har gjort indtil nu, man ønsker en forandring.
Når man lever er som kollegaer tæt på hinanden, vil man altid have konflikter. Forskelligheden er en motor i sig selv.  Der er masser af forskelligheder, som ikke skaber konflikt, men når konflikten viser sig, sker det ofte at kontakten mellem parterne brydes. Bruddet på kontakten er med til at forstærke konflikten, og giver os dermed nye problemer. Så terapi handler også om at genoprette eller bevare kontakten, når konflikter opstår.
Jeg møder mennesker, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. Det kan være, at de slås med angst, depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. De kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde sig i en akut krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.
For mig som terapeut, handler det om at hjælpe dig ud af livets vanskelige perioder og i fællesskab finde en vej, som kan få dig til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.
For nogle går den proces hurtigere end for andre, og behandlingens længde afhænger altid af det enkelte menneske. For nogle er et par møder med mig nok, og andre har behov for et længere forløb.
Terapi er også for mennesker,  som egentlig står et godt sted i livet, men gerne vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.